Misiune

Misiunea noastra este sa atingem impreuna cu partenerii nostri cel mai inalt nivel de profesionalism. Ne-am luat angajamentul ferm sa urmarim si sa atingem excelenta in fiecare aspect al business-ului nostru, ramanand responsabili si integri.

Respectul si satisfactia clientilor nostri sunt obiectivele noastre primare. Cautam in mod constant sa le intelegem nevoile, sa le oferim produse si servicii unice si inovatoare, solutii specifice si o experienta pozitiva alaturi de un raport calitate-pret corect. Prin crearea constanta de noi locuri de munca in industria automotive, ne asumam si urmarim sprijinirea si dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere.

Viziune

Avem o imagine clara a viitorului. De la bun inceput, a fost o calatorie in care am stiut unde vrem sa ajungem: in top. Pentru asta e nevoie de atentie, perspicacitate, fler, capacitate de analiza si privire de ansamblu, pe care le exersam constant.

Am privit intotdeauna inainte peste 10 ani, luand in calcul factorii si fluctuatiile ce influenteaza piata accesoriilor auto si actorii principali, schimbarile in asteptarile consumatorilor si felul in care genereaza valoare, emergenta unor noi categorii de vehicule. Primul pariu a fost, intotdeauna, pe inovatie – intelegem schimbarile profunde si ireversibile prin care trece industria auto datorita avansului tehnologic.

Strategie
AD Auto Total este un actor important in piata de distributie de piese si componente auto din Romania

Pe termen scurt, ne propunem sa dublam valoarea companiei prin focusarea pe extinderea diviziei de piese si accesorii auto pentru camioane si autoutilitare, si pe expansiunea in domeniul echipamentelor agricole si industriale, introduse in portofoliul AD Auto Total in 2017.

Pe termen mediu, vom continua sa ne extindem la nivel national si international. Scopul nostru strategic este de a sustine o crestere continua, depasind realizarile industriei.

Imbunatatim continuu calitatea serviciilor si produselor noastre, lucru care ne-a ajutat sa evoluam catre locul in care suntem azi in industria automotive:  retea de distributie rapida, cu densitate mare, prezenta si extindere continua la nivel international.

Investitie continua in inovatie
Evolutie accelerata
Crestere continua
Extinderea gamei de produse
Impact regional
  • Investitie continua in inovatie
  • Evolutie accelerata
  • Crestere continua
  • Extinderea gamei de produse
  • Impact regional
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.