eOriginal – platforma All-in-One Management pentru piese si accesorii auto OE si aftermarket

Unde partenerii nostri gestioneaza tot ce au nevoie intr-un singur loc.

O initiativa personalizata in proportie de 90% conform feedbackului clientilor, platforma eOriginal a fost conceputa sa serveasca in mod direct necesitatilor pietei automotive, oferind:

  • Cautare facila si exacta prin intermediul motoarelor de cautare adaptate;
  • Expediere mai rapida;
  • Management al produselor si logistica de livrare imbunatatita;
  • Usureaza experienta utilizatorilor datorita variantei mobile si IoT;
  • Customer Service de exceptie, care mentine the human touch si favorizeaza cresterea SOPO (search online – purchase offline), prin  asistenta dedicata a specialistilor din call-center. Sistemele noastre CS (Customer Service) si CC (Customer Care) joaca un rol important in dezvoltarea capacitatii partenerului de a genera venituri;
  • Functionare modulara, datorita sistemului adaptabil, deschis la cererile pietei, capabil sa integreze dinamic module noi folosind procese si tehnologii de ultima ora cu minimum de resurse.

Modulul ECI

Eoriginal Car Identification – este o resursa solida pentru service-urile si distribuitorii de piese de schimb, fiind unealta ideala pentru identificarea exacta a vehiculelor si o cautare rapida a reperelor. Permanent actualizat cu informatiile cele mai noi din domeniu, ofera atelierelor identificarea facila si corecta a vehiculelor datorita unei game largi de optiuni, functii de cautare intuitive si descrieri standardizate ale vehiculelor si reperelor. Rezultatul? Economie de timp si cost datorita numarului extrem de redus de comenzi eronate.

Modulul TYO

Track Your Orders – unde partenerii pot gestiona cu usurinta comenzile efectuate, fie ele telefonice, online, expres, comenzi sau cereri de oferte AM sau OE. Posibilitatea de alegere a intervalului de cautare si returnarea rapida a datelor intr-un format facil ofera partenerilor timpi redusi de lucru, acces la informatii archive-based si o navigare prietenoasa.

Modulul PORTAL

Aduna intr-un singur loc elementele administrative importante din cadrul unei colaborari pe termen lung: garantii do-it-yourself, managementul retururilor, informatii legislative actualizate in permanenta, configuratoare dedicate si conexiuni real-time cu departamente din cadrul companiei.

Alte module, personalizabile, construite exclusiv pe baza feedback-ului partenerilor, concepute sa serveasca unor nevoi specifice pietei, alcatuiesc reteta finala eOriginal (eDeviz, eCart si altele).

Inregistrare Client
CONT eOriginal
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.